Funderar du på vilka profilkläder som passar företaget bäst? Vi kan inte svara på hur era arbetssituationer m.m. ser ut. Vi kan dock vägleda er lite grann i jakten på det bästa tänkbara för er. Valmöjligheterna är extremt stora så det finns absolut något för alla och alla slags branscher!

Lite tips på vad för typ av reklamkläder som passar vilken bransch kommer nedan. Men detta är så klart bara tips och sedan är det helt upp till er vad ni anser passar er bäst.

  • Till ett café kanske fina pikéer i ert varumärkes färger med tryck passar?
  • Till kontoret kanske det passar bättre med skjortor med brodyr på?
  • Till salongen kanske det är en tunn skjorta eller t-shirt med bekväm komfort som gäller?
  • Till byggföretaget kanske det passar med rejälare t-shirts och munktröjor i kraftigare material, beroende på säsong?

Saker att tänka på är hur ni arbetar på företaget. Sitter ni still eller rör ni på er mycket under arbetsdagarna?

Kan det vara under kyligare förhållanden eller är det endast i en varm inomhusmiljö ni arbetar? Sitter ni still mycket så fungerar faktiskt det mesta.

Men om ni rör på er mycket i arbetet så är det en fördel om det är mer rörliga och bekväma kläder, även i lite tunnare material om man lätt kan bli varm. Men självklart beroende på säsong.

Ta er tid och fundera på hur ni arbetar och vilken typ som kommer passa er bäst innan ni lägger er beställning. Då detta kan vara bra att ha i åtanke så att ni verkligen får det mest optimala och att alla trivs i sina arbetskläder.

För att trivas i sina arbetskläder är väldigt viktigt för att kunna utföra ett så bra arbete som möjligt. Har du svårt att komma fram till ett beslut själv, fråga gärna så hjälper vi dig!